Snelheid, goede service en betaalbare tarieven is ons motto.

Een jong, dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf gespecialiseerd op het gebied van (kantoor)automatisering voor het M.K.B. Een groot pakket diensten tegen gunstige tarieven bieden u een totale oplossing. Uw wensen op het gebied van (kantoor)automatisering maken wij mogelijk.

Automatisering

Wij geven u advies op het gebied van (kantoor)automatisering afgestemd op uw situatie en wensen. Wilt u uw administratie automatiseren, ook dan kunnen wij van hardware tot software dit prima voor u regelen. Ontwikkelen van maatwerk op de door u gebruikte software. Advies bij aanschaf van software pakketten en bemiddeling hierbij.

Ook ondersteunen van bestaande of nieuwe systemen bestaat tot onze mogelijkheden. Gespecialiseerd in het opzetten en inrichten van betaalbare kleine netwerken vanaf 2 computers bedraad of draadloos. Internetaansluiting voor al uw computers, ook dat kunnen wij compleet voor u regelen.

Service

De bestelde hardware wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd en ter plekke geïnstalleerd. Indien gewenst krijgt u en/of uw werknemer een korte instructie over het gebruik van de hardware en software.

Opleidingen

Ook voor opleidingen op het gebied van Windows en Officeprogramma’s bent u op het goede adres. De cursus wordt afgestemd op het gebruik in uw onderneming. Wij beschikken over eigen lokalen. Ook in de avonduren en op zaterdag is mogelijk. Wacht dus niet langer maar neem contact met ons op via email of telefoon.

Deryas Computer Services is gelieerd aan Deryas Administratie- & adviesbureau

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie, dan kunt u ons op onderstaande gegevens bereiken.

Nieuwstraat 4, 2266 AD Leidschendam
Postbus 24022, 2490 AA Den Haag
Telefoon: 070 444 2399
E-mail: Gebruik het contactformulier