Hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven:
 
Een goede boekhouder is de eerste grote winst voor een onderneming. De balans vinden tussen de inkomsten en uitgaven is hierin een belangrijk onderdeel. Deryas hanteert daarom betaalbare tarieven tegen zeer hoge kwaliteit boekhouding. Voor startende ondernemers hanteren we extra gereduceerde tarieven voor het eerste jaar. 
 
Administratie voor bedrijven:
 
Wij kunnen uw financiële administratie, uw personeelsadministratie en uw salarisadministratie volledig verzorgen. Wij doen dit op een efficiënte manier en tegen nette tarieven. Verder kunnen wij u bijstaan met het beantwoorden van vragen wanneer uw personeel vragen heeft en ook kunnen we u  bijstaan met het opmaken van een arbeidsovereenkomst. Hierin moet met vele zaken rekening worden gehouden worden en wij raden aan om dit door- of in samenwerking met een specialist te doen. Verder kunnen wij u ook adviseren en helpen bij het kiezen van een arbodienst. Het leveren van administratieve software zoals snelstart inclusief instructies van het gebruik behoort ook tot onze mogelijkheden. Kortom, is Deryas een full service administratiekantoor die u op elke gebied kan adviseren en helpen. 

Wij zijn zeer flexibel in onze aanpak en hebben voor elk bedrijf een passende oplossing. Wilt u niet de gehele administratie door ons laten verzorgen maar wilt u bijvoorbeeld een gedeelte van de administratie zelf verzorgen en heeft u alleen bij een bepaald gedeelte hulp nodig, dan kunnen we u maatwerk leveren.

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie, dan kunt u ons op onderstaande gegevens bereiken.

Nieuwstraat 4, 2266 AD Leidschendam
Telefoon: 070 444 2399
WhatsApp: Chat met ons
E-mail: Gebruik het contactformulier