Mogen wij ons even voorstellen:

Deryas administratie- & adviesbureau is een familiebedrijf en al vele jaren een bekend administratiekantoor in de regio Leidschendam. Wij zijn gespecialiseerd in administraties, bedrijfsadvies en belastingadvies en bedienen zowel de particuliere klant alsmede de ondernemer. U kunt bij ons terecht voor uw belastingaangifte, maar ook om uw administratie volledig te laten regelen of een gedeelte daarvan. Wij bieden aan ieder een passende oplossing.

 
Hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven:
 

Een goede boekhouder is de eerste grote winst voor een onderneming. Het vinden van de juiste balans tussen de inkomsten en uitgaven is hierin een belangrijk onderdeel. Om hierin bij te staan, biedt Deryas hoge kwaliteit boekhouding tegen betaalbare tarieven. Bent u een startende ondernemer, dan bieden we u het eerste jaar extra gereduceerde tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

 
Ook advies geven is onze expertise:
 
Door vele jaren ervaring zijn we op een breed gebied aan onderdelen gespecialiseerd. Zo kunnen wij u adviseren op het gebied van applicatiebeheer, financiën, Hrm-systemen, salarissystemen  en projectmanagement. Verder zijn we gespecialiseerd in het geven van advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieringen.

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie, dan kunt u ons op onderstaande gegevens bereiken.

Nieuwstraat 4, 2266 AD Leidschendam
Telefoon: 070 444 2399
WhatsApp: Chat met ons
E-mail: Gebruik het contactformulier