Bedrijfsadvies:
Bij ondernemen komen vele dingen kijken en komen vele vraagstukken omhoog. Deryas consultancy heeft gespecialiseerde bedrijfsadviseurs die zowel startende- als bestaande Mkb-ers adviseren met betrekking tot het opstellen en realiseren van hun bedrijfsplannen. Wij zorgen voor een gestructureerd plan en kunnen u helpen deze te realiseren.
Interim management en applicatiebeheer:
Uw bedrijf heeft tijdelijk een manager nodig, u heeft op dit moment teveel projecten lopen of u heeft te weinig ervaring en deskundigheid in huis op het gebied van applicatiebeheer? Deryas consultancy heeft een aantal specialisten op het gebied van financiën, HRM systemen, salarissystemen en projectmanagement, deze kunnen op interim-basis worden ingezet.
Verder hebben we ook de mogelijkheid tot het ondersteunen en implementeren van HRM- en salarissystemen, applicatiebeheer en salarissystemen.
Analyseren van uw risico's:
Bent u wel op de juiste manier verzekerd? Heeft u misschien te weinig of zelfs teveel verzekeringen afgesloten? Deryas consultancy analyseert uw risico's graag en geeft u hierin een onafhankelijk advies. Verder kunnen wij ook de bemiddeling voor u verzorgen bij het afsluiten.

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie, dan kunt u ons op onderstaande gegevens bereiken.

Nieuwstraat 4, 2266 AD Leidschendam
Telefoon: 070 444 2399
WhatsApp: Chat met ons
E-mail: Gebruik het contactformulier